64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ενίσχυσε το σύλλογο "Ελπίδα" ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ενίσχυσε το σύλλογο `Ελπίδα` ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Χαμόγελα σκόρπισαν στα παιδιά της ογκολογικής μονάδας «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής της ομάδας Βίτορ Περέιρα και οι ποδοσφαιριστές.
Μοίρασαν δώρα στα παιδιά που δίνουν σε καθημερινή βάση μάχη για τη ζωή τους.
Τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο υποδέχθηκε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την επίσκεψή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και στα μέλη της “Ελπίδας”». 

Η κ. Βαρδινογιάννη βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του, καθώς όταν ανέλαβε την ΠΑΕ των “ερυθρόλευκων” έγινε αρωγός στις τεράστιες προσπάθειες και το σπουδαίο έργο της «Ελπίδας».

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης εκτός από τα δώρα στα παιδιά, προσέφερε στο σύλλογο, υπό τη μορφή δωρεάς, επιταγή για την ενίσχυσή του και είπε: «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτή τη φιλότιμη, μεγάλη προσπάθεια για όλα τα παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες. Είναι ένα λειτούργημα, είναι κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή το στηρίξαμε και αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από 24-25 χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια η κυρία Βαρδινογιάννη με την ίδια δύναμη και κουράγιο θέλει να δώσει συνέχεια, να δώσει ελπίδα σε όλα αυτά τα παιδιά, που πραγματικά τη χρειάζονται».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που τοποθέτησε στον «τοίχο των αστεριών» το αστέρι με το όνομα της πειραιώτικης ομάδας, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” παίκτες και ο προπονητής ξεναγήθηκαν στους χώρους της ογκολογικής μονάδας και είδαν το σημαντικό έργο που επιτελεί η “Ελπίδα”'. 

newsit.gr

Σχόλια