64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αρτέτα: «Τυχερός που παίζω με τον Τόμας»

Το εγκώμιο του Τόμα Ροσίτσκι, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο σε Ελλάδα και Αγγλία έπλεξε ο Μικέλ Αρτέτα.
Αρτέτα: «Τυχερός που παίζω με τον Τόμας»
Ο Τόμας Ροσίτσκι φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού σε ακόμη μία μεταργαφική περίοδο και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν επαφές για την απόκτηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού. 

Εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει στην Ελλάδα, και στην Αγγλία υπάρχουν αναφορές για το μέλλον του διεθνούς άσου, καθώς δεν είναι ακόμα σίγουρου αν θα φύγει από την Άρσεναλ. 

Πάντως, ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για τον συμπαίκτη του με τα καλύτερα λόγια, που ίσως να παίξουν το δικό τους ρόλο στην τελική απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ. 

«Όταν ήρθα στην Άρσεναλ και είδα τον Ροσίτσκι στις προπονήσεις και στα παιχνίδια κατάλαβα ότι ήταν ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες της ομάδας. Ο Τόμας είναι έξυπνος παίκτης και είμαι τυχερός που παίζω δίπλα του. Του δόθηκε η ευκαιρία και την αξιοποίησε. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι δουλεύει σκληρά. Είναι πάντα έτοιμος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι γι' αυτό είναι τόσο καλός», τόνισε ο Ισπανός χαφ.

sport-fm.gr

Σχόλια