64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Διαφορετικά δεδομένα, ίδιος στόχος

Διαφορετικά δεδομένα, ίδιος στόχος
Σε διαφορετικά... σύμπαντα κινούνται Βέροια και ΟΦΗ, που θέλουν οπωσδήποτε νίκη, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής (15:00, Novasports 3).

Mετά από τέσσερις άκαρπες αγωνιστικές, η Βέροια καλείται να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας 27 βαθμούς και απέχοντας 4 από την τέταρτη θέση και τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γκρανέρο μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε αυτό το διάστημα, ενώ εντός έδρα φέτος, έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η αφαίρεση έξι βαθμών φέρνει νέα -δυσάρεστα- δεδομένα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βρίσκονται πλέον στους 14 βαθμούς, πάνω μόνο από τη Νίκη Βόλου και τον Εργοτέλη. Αυτή τη στιγμή απέχουν τρεις από τη σωτηρία (Πανθρακικός) και έτσι οι βαθμοί αναζητούνται σε όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα του Αναστόπουλου δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά μακριά από το Γεντί Κουλέ, όπου σε εννιά παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία.

Η προϊστορία είναι με το μέρος της Βέροιας στην Ημαθία, όπου οι γηπεδούχοι μετρούν 8 νίκες, έναντι 3 του Ομίλου (3 ισοπαλίες). Στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτου έδρας δε, η «βασίλισσα» του Βορρά μετρά 3 νίκες και μία ισοπαλία χωρία να έχει δεχθεί τέρμα.

novasports.gr

Σχόλια