64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τζόκοβιτς: «Ο Μπέιλ με έκανε να αισθανθώ άνετα στο γήπεδο»

Προ ημερών Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα στο Άμπου Ντάμπι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα και να σημειώνει ότι ήταν σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο να παρατηρεί τον τρόπο που κινούνται οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.
Τζόκοβιτς: «Ο Μπέιλ με έκανε να αισθανθώ άνετα στο γήπεδο»
Ο Σέρβος τενίστας δήλωσε ότι η εμπειρία του να βρεθεί μέσα στις τέσσερις γραμμές ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου ήταν άκρως διδακτική.

«Όπως σε κάθε αθλητή, μου αρέσει να παρακολουθώ άλλα σπορ και το ποδόσφαιρο είναι ένα από αυτά. Ακολουθώ την ομάδα που υποστηρίζω στην Σερβία, τον Ερυθρό Αστέρα. Μου αρέσει να παρακολουθώ ζωντανά μεγάλες ομάδες να παίζουν και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι Ρεάλ και Μίλαν θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Ήταν υπέροχη ατμόσφαιρα και διασκέδασα κάθε λεπτό μέσα στο γήπεδο. Έκανα το εναρκτήριο λάκτισμα και άλλαξα δυο κουβέντες με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γκάρεθ ήταν πολυ-πολύ εντάξει μαζί μου και με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα. Ήταν απίστευτο να το βλέπω ζωντανά. Ως αθλητής παρατηρώ τον τρόπο που οι ποδοσφαιριστές κινούνται μέσα στο γήπεδο, όπως και τον τρόπο που προβλέπουν το πως θα κινηθούν. Τα ομαδικά αθλήματα είναι πολύ διαφορετικά από τα ατομικά και έτσι είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία».



gazzetta.gr 

Σχόλια