64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δεν ξεχνάει τη Μπρέσια ο Πίρλο

Δεν ξεχνάει τη Μπρέσια ο Πίρλο
Ο Αντρέα Πίρλο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η Μπρέσια, η οποία είναι η αγαπημένη του ομάδα.
Ο Ιταλός μέσος υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει ο ίδιος προσπάθειες, έτσι ώστε να βοηθήσει τη Μπρέσια, στον δρόμο προς την επιστροφή στις επιτυχίες. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στη 15η θέση της Serie B. Ο Πίρλο είχε φορέσει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας, την τριετία 1995-1998.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Υποφέρω τόσο πολύ να βλέπω την ομάδα που μου έφτιαχνε το κέφι, να βρίσκεται σε αυτές τις τρομερές συνθήκες. Μίλησα σε σημαντικούς ανθρώπους, σε αυτούς που πραγματικά σημαίνουν κάτι σ' αυτή τη μάχη. Ξέρετε πόσο νοιάζομαι για την Μπρέσια, υποφέρω να βλέπω το σύλλογο που μεγάλωσα και υποστηρίζω σε αυτή την κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι έχω κάνει ό,τι είναι μέσα στις δυνατότητές μου, μιλώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με όσους ασχολούνται άμεσα με αυτή την κατάσταση. Θα υπάρχουν περαιτέρω επαφές και σίγουρα δεν θα παρατήσω το φάντασμα τώρα».


novasports.gr

Σχόλια