64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Από νωρίς στο γήπεδο

Από νωρίς στο γήπεδο
Περίπου δώδεκα ώρες μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στο γήπεδο της Τούμπας, ο Αγγελος Αναστασιάδης κι οι ποδοσφαιριστές του συγκεντρώθηκαν εκ νέου στον ίδιο χώρο για να εκκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου όσο και καθοριστικού, εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Τετάρτης στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα.
Εχοντας σαφώς πιο ώριμη και μεστή εικόνα για όλα όσα παρουσίασε η ομάδα του στην επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο νέο έτος, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στην ομάδα για τα συμπεράσματα που προέκυψαν, για λάθη που πρέπει να διορθωθούν και να μην επαναληφθούν αλλά και για τη σημαντική σημασία του αποτελέσματος, εν μέσω τόσων προβλημάτων και απουσιών, που έχουν αφήσει την ομάδα ουσιαστικά ν? αγωνίζεται σε σειρά αγώνων με γραμμή ανάγκης στην άμυνα.

Ακολούθως, όλοι όσοι είχαν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής πραγματοποίησαν το καθιερωμένο πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής. Μαζί τους συμμετείχε κι ο Μακ απροβλημάτιστα αποδεικνύοντας πως το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Γλύκος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ο Τζιόλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, όπως κι ο Δεληγιαννίδης ενώ ο Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς με στόχο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπει κανονικά κι αυτός στις προπονήσεις.  Το πρώτο - προπονητικό - ραντεβού της νέας εβδομάδας ορίστηκε για αύριο το πρωί στις 11.30 στη Νέα Μεσημβρία.

novasports.gr

Σχόλια