64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οι χαμένες ευκαιρίες και ο… πάγκος του Μπεργκ

Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό για τη νέα χαμένη ευκαιρία να μείνουν κοντά στην κορυφή με το 0-0 στα Γιάννενα. Ο λόγος που ο Μπεργκ έμεινε στον πάγκο. Υπογραφές με τον Σουηδό, εξελίξεις με Ροντρίγκες. 
Οι χαμένες ευκαιρίες και ο… πάγκος του Μπεργκ
Ο Παναθηναϊκός έχασε μια ακόμη «χρυσή» ευκαιρία να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας μένοντας χθες στο 0-0 με τον ΠΑΣ.
Πρώτα ήταν η ισοπαλία στην Τρίπολη, εν συνεχεία ή ήττα στην Ξάνθη και τώρα το νέο «Χ» στα Γιάννενα που στοίχισαν στους «πράσινους» πολύτιμους βαθμούς στην οικονομία του πρωταθλήματος. Βαθμούς που είχε ανάγκη για να καλύψει άλλες εκτός προγράμματος απώλειες που είχε, όπως η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ ή τα στραβοπατήματα στη Λιβαδειά και Μυτιλήνη. 

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους εξομαλυμένο πρόγραμμα, καθώς στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα υποδεχτούν Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Καλλονή και Πλατανιά, ενώ ενδιάμεσα θα παίξουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Κι έχουν ανάγκη ένα μεγάλο νικηφόρο σερί για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων που έχουν πιο πολλά… ζόρια, όπως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη στα Πηγάδια. 

Στον πάγκο ο Μπεργκ γιατί… 

Απορίες προκάλεσε η απουσία του Μάρκους Μπεργκ από το βασικό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΣ. Αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει τον Σουηδό φορ να μην έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και να μην μπορεί να προσφέρει με την ίδια ένταση σε ένα 90λεπτο στην παρούσα φάση. Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες θα κλείσει και τυπικά το θέμα της επέκτασης συμβολαίου στον Μπεργκ με την άφιξη του μάνατζέρ του στην Αθήνα.

Με αλλαγές στο Κύπελλο 

Μετά από ένα… τριήμερο (ας όψεται η ομίχλη) στα Γιάννενα, η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε χθες βράδυ στη βάση της και σήμερα θα προπονηθεί αρχίζοντας μίνι προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τα Χανιά για το Κύπελλο. Οι «πράσινοι» ακόμη και με ισοπαλία τερματίζουν πρώτοι (που θα τους φέρει αντιμέτωπους στη φάση των «16» με κάποιον δεύτερο των άλλων ομίλων), αλλά αν χάσουν θα είναι δεύτεροι. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, καθώς θα ακολουθήσουν τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών για το πρωτάθλημα. 

Εξελίξεις με στόπερ 

Την απάντηση της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες εξακολουθούν να περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να δουν αν θα κλείσουν τις μεταγραφές με τον Ουρουγουανό στόπερ ή θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντρίγκες έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της Βερόνα για το σημερινό εκτός έδρας ματς με την Έμπολι. 


sport-fm.gr

Σχόλια