64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Μύλος» με Μίτσελ! Το «μένει-φεύγει» του Ισπανού και ο Ουσέρο

  «Μύλος» με Μίτσελ! Το «μένει-φεύγει» του Ισπανού και ο Ουσέρο
Η έντονη φημολογία της αποχώρησης Μίτσελ από τον Ολυμπιακό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Σενάρια για τον αντικαταστάτη του, επιμονή στήριξης από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, τοποθέτηση αλλά όχι διάψευση του Καραπαπά. Μέσα σε όλα αυτά η άγνοια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος συμμετείχε τη Δευτέρα σε μετεγγραφική σύσκεψη, από την οποία προέκυψε «σφήνα» των «ερυθρόλευκων» στον ΠΑΟΚ για Ουσέρο, που όμως διαψεύδεται!
Το «φεύγει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό» προέκυψε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο Ισπανός δεν παραβρέθηκε στη σύσκεψη με στελέχη της ΠΑΕ κι η απουσία του προστέθηκε στον προβληματισμό που επικρατούσε λόγω της εμφάνισης (παρά τη νίκη) κόντρα στον Πλατανιά. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν που «φούντωσαν» τη φημολογία αποχώρησής του τη Δευτέρα, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα επισημοποιηθεί την Τρίτη.

Άμεσα ήταν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού. Από τον Γιολ και τον Σπαλέτι μέχρι και την επιστροφή του Βαλβέρδε. Ονόματα που προέρχονται είτε από προτάσεις, οι οποίες έφτασαν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είτε από τη λίστα που έχει πάντα έτοιμη ο Καρεμπέ ή από δημοσιεύματα του εξωτερικού που προχώρησαν σε αναπαραγωγή των ελληνικών πληροφοριών και το πήγαν ένα... βήμα παραπέρα.

Από την ονοματολογία δεν έλειψαν και Έλληνες προπονητές, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γω ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι! Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν... Απλά... Και για την ομάδα θα μαθαίνετε απο την ομάδα και απο τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα είναι στο πλευρό μας! Όχι απο τα κοράκια και τους γύπες που στέκονται κοντά της μόνο όταν ματώνει! Και όχι βέβαια απο τους αντικειμενικούς που πλέον δεν ξεγελάνε κανέναν... Όλα έχουν ένα όριο».

Η σχετική τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ δεν αποτέλεσε διάψευση των σεναρίων απομάκρυνσης του Μίτσελ. Αντιθέτως, «φούντωσε» τα σενάρια ότι ο Ολυμπιακός αναζητεί προπονητή στο εξωτερικό. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας τηρούσαν σταθερή θέση: «Δεν τίθεται θέμα Μίτσελ» ανέφεραν, παρότι δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για την εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή.

Ο λόγος πάντως που -όπως αναφέραμε παραπάνω- ο Μίτσελ δεν έδωσε το παρών στη σύσκεψη της Κυριακής ήταν προσωπικός (έχει να κάνει με οικογενειακό του πρόσωπο). Ο Ισπανός, πάντως, ήταν παρών στη σύσκεψη της Δευτέρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ για μετεγγραφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Ουσέρο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ που φερόταν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, πάντως, στον Ολυμπιακό διέψευσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

newsit.gr

Σχόλια