64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει να "δέσει" τον Αναστασίου

Θέλει να "δέσει" τον Αναστασίου
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει τις επαφές με τον Γιάννη Αναστασίου, προκειμένου να του επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του, έως το 2018. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού'" έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα προσφορά του Έλληνα τεχνικού και επιθυμούν να τον "δέσουν" στον πάγκο της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να συνεχιστεί το πλάνο, που είχε ξεκινήσει από την περσινή σεζόν, με την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού και για αυτό τον λόγο είναι έτοιμος να προσφέρει στον 41χρονο προπονητή, νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Το νέο συμβόλαιο, πέρα από την επέκταση της συνεργασίας για δυο ακόμα χρόνια, καθώς το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή λήγει το 2016, θα προβλέπει και αύξηση των οικονομικών του απολαβών. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αυτή η αύξηση θα φτάσει το 50% των απολαβών, που εισπράττει τώρα.

Παράλληλα, στόχος της διοίκησης είναι και η παραμονή ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν επαφές με όλους τους βοηθούς του Έλληνα τεχνικού. Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Στιβ Ρούτερ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος το αν θα παραμείνει στο Κορωπί και του χρόνου.

Προχωράει για αμυντικό

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να τελειώσει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες της Ελλάς Βερόνα, παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας, όμως η περίπτωσή του έχει αρκετή δυσκολία, καθώς η ιταλική ομάδα δε φέρεται διατεθειμένη να αφήσει τον έμπειρο Ουρουγουανό να αποχωρήσει με προορισμό την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει πως θα καταφέρει να πείσει τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας, για την απόκτηση του Ροντρίγκες με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" εμφανίζονται κατηγορηματικοί σχετικά με το μέλλον του Νίκου Καρέλη. Όπως υπογραμμίζουν, ο διεθνής Έλληνας παίκτης δεν παραχωρείται, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Τορίνο.

Οι "πράσινοι" συμπληρώνουν πως θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης του ενδεχόμενου παραχώρησης του παίκτη, μόνο αν υπάρξει κάποια πρόταση άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

novasports.gr

Σχόλια