64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πρέπει να μάθει να «ζει» χωρίς τον Λαδάκη

Πρέπει να μάθει να «ζει» χωρίς τον ΛαδάκηΜε πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) για την 19η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Στην τελευταία προπόνηση ο Μάνουελ Ρόκα και οι συνεργάτες του τόνισαν τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν έτσι ώστε να φύγουν από μια δύσκολη έδρα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανθρακικός πρέπει να μάθει να «ζει» χωρίς τον αρχηγό του, Αντώνη Λαδάκη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Σήμερα πάντως ήταν στο γήπεδο για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους συμπαίχτες του και τους προσέφερε και τα απαραίτητα γλυκά καθώς έχει την ονομαστική του γιορτή, δεχόμενος με τη σειρά του ευχές για ταχεία ανάρρωση.


Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Φραγκούλης, Στόγιος, Ίγκορ, Μελίσσης, Αράμπα, Ντιγκινί, Λίτσκας, Χασομέρης, Κάσες, Τζάνης, Μεχία, Ρομέου και Ζδράβος-Ρίζος.

Φουλάρει για τον Στάθη

Ο Πανθρακικός εξακολουθεί να «πολιορκεί» τον Γιάννη Στάθη και περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, για να τον κάνει δικό του. Εχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Ελληνα δεξιό μπακ, ο οποίος έχει θητεύσει στην ομάδα της Κομοτηνής και, εφόσον μείνει ελεύθερος από την κρητική ομάδα, θα φουλάρει να τον κλείσει.

Κατά τα άλλα, ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Γκιγέρμο Πέρεθ Μορένο. Παράλληλα, ο 18χρονος Γιώργος Γκουτσίδης, που ανήκε στις ακαδημίες της ομάδας της Κομοτηνής και προπονείται τον τελευταίο χρόνο με την πρώτη ομάδα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

sentragoal.gr

Σχόλια