64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Περιμένει το CAS ο Σάντος

Περιμένει το CAS ο Σάντος

Στο... CAS έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο Φερνάντο Σάντος για να μειώσει την ποινή των οκτώ αγωνιστικών που τιμωρήθηκε από την FIFA για την αποβολή του στον αγώνα της Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα στο πρόσφατο Μουντιάλ... 
O πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μας κατέθεσε στο CAS την Παρασκευή το πρωί και αναμένει την απόφαση. Να αναφέρουμε πως υπέρ του Φερνάντο Σάντος κατέθεσαν οι Ρικάρντο Σάντος και Ζοάο Κάρλος αλλά και οι Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Αλέξανδρος Μανιάτογλου, που βρισκόταν στη Λωζάννη από την Πέμπτη.
«Θα περιμένουμε με ηρεμία την απόφαση. Δεν θέλω να βγω με κάποια αίσθηση, καταθέσαμε ο,τι είχαμε να καταθέσουμε και τώρα περιμένουμε την απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας κατά την έξοδό του από την αίθουσα του CAS, στη Λωζάννη της Ελβετίας.
Στη διαδικασία συμμετείχε επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης ο διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Αυστραλός Μπεμ Γουίλιαμς.
Την απόφαση για τη μείωση της ποινής στον Πορτογάλο τεχνικό θα λάβουν οι τρεις αρμόδιοι διαιτητές του CAS, ο Ιταλός Λουίτζι Φουμαγκάλι, ο Ισπανός Χουάν Πίντο και ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χέμπελ. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την άλλη εβδομάδα.

Σχόλια