64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παραμένουν off οι Σάκοτα, Σαρικόπουλος


Η ΑΕΚ στρέφεται στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena (11/01, 17:00) ενώ οι Ντούσαν Σάκοτα (ίωση), Ζήσης Σαρικόπουλος (πρόβλημα στον δεξιό μηρό) παραμένουν εκτός δράσης
Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena (11/01, 17:00) συνεχίζεται χωρίς τους Ντούσαν Σάκοτα και Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο μεν Σάκοτα ταλαιπωρείται από ίωση που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο πρόσφατο φιλικό με τα Τρίκαλα. Όσον αφορά τον Σαρικόπουλο, ο 24χρονος σέντερ υποβλήθηκε σε υπέρηχο στον δεξιό μηρό που έδειξε ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ο Σαρικόπουλος παραμένει εκτός δράσης από τις 24/12, λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενώ η "Ένωση" απέκτησε στο μεσοδιάστημα τον Ποπς Μενσά - Μπονσού για την ενίσχυση της front line. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης και μέτοχοι της ΚΑΕ ΑΕΚ θα παραστούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος.

sport24.gr

Σχόλια