64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Basket League: Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Basket League: Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης | onsports.gr
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει από τους σημερινούς (07/02, 17.00) αγώνες της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα συναντηθούν στο κλειστό της Πυλαίας, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να πάρει... εκδίκηση από το συμπολίτη του για το... φρένο στο νικηφόρο σερί του (6-0) μία εβδομάδα πριν, στο «Nick Galis Hall». Στον αντίποδα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και θα ήθελαν να συμπληρώσουν… καρέ, βελτιώνοντας κι άλλο τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Την ίδια ώρα, Πανιώνιος καιΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με τον Κρις Χουγκάζ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων.
Στα υπόλοιπα σημερινά (07/02) παιχνίδια, η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο τόσο για τον ΚΑΟΔ όσο και για το Ρέθυμνο, στο «Δημήτρης Κραχτίδης». Μονόδρομος είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου και για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, απέναντι στα Τρίκαλα BC στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας, ενώ για τη νίκη «καίγεται» και οΠανελευσινιακός που θα υποδεχθεί στο κλειστό της Γούβας τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Πριν από το τζάμπολ των αναμετρήσεων θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αναστάση Νάσση, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 18 χρονών κατά τη διάρκεια αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Basket League
Σάββατο 07/02
2ο Κ.Γ. Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός - Απόλλωνας Πατρών Καρακατσούνης, Μαγκλογιάννης, Β. Τσώνος (Άκελ) NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.
Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος - ΑΕΚ Ψαριανός, Σώμος, Δεσλής (Γ. Ορφανός) NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.
ΔΚΓ Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας - Τρίκαλα BC Παπαπέτρου, Μάνος, Γεωργιάδης (Σπυρίδωνος) NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.
«Δ. Κραχτίδης» 17.00 ΚΑΟΔ - Ρέθυμνο Γκόντας, Γ. Πουρσανίδης, Καλδίρης (Μπακάλης) NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.
Πυλαίας 17.00 ΠΑΟΚ - Άρης Πηλοΐδης, Φούφης, Μητσόπουλος (Τανατζής, Σιμητόπουλος) NS3 Live, NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.
Κυριακή 08/02
ΣΕΦ 12.30 Ολυμπιακός - Κηφισιά Κορομηλάς, Μπήτης, Συμεωνίδης (Σωτηριάδης) OTE Sport 3/HD
Δευτέρα 09/02
ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου Ανδρικόπουλος, Παφίλης, Νικολούλης (Ελευθεριάδης) NS2 και NS2 HD Live

onsports.gr

Σχόλια