64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γκαρσία: «Δεν ήμασταν τυχεροί»

Γκαρσία: «Δεν ήμασταν τυχεροί»
Στον παράγοντα τύχη απέδωσε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 της Ρόμα με την Έμπολι για το πρωτάθλημα, ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος με τους παίκτες του. 

Ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» στάθηκε στο αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας του, λόγω της αποβολής του Κώστα Μανωλά και στην προσπάθεια, που κατέβαλαν οι Ρωμαίοι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο Γκαρσία τόνισε: «Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση με τόσα πολλά προβλήματα, μπορούμε μόνο να απονείμουμε τα εύσημα στην ομάδα για την αντίδρασή της. Όχι μόνο ήμασταν πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο αλλά στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε το ρυθμό και κάναμε τα πάντα για τη νίκη. Ο Αστόρι είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ο Ιτούρμε αποχώρησε τραυματίας, οπότε μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή η τύχη δεν είναι στο πλευρό μας. Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αντίδραση σπουδαίας ομάδας και νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με αυτό που είδε. Θέλουν βέβαια να μας βλέπουν σε όλο το ματς να παίζουμε έτσι και πάνω από όλα να παίρνουμε τις νίκες. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν όταν θα έχω περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μου».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας συμπλήρωσε: «Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ντουμπιά, θα δούμε το βράδυ της Κυριακής εάν θα επιστρέψει μαζί με τον Ζερβινιό ή θα συνεχίσουν στο Κόπα Άφρικα. Χρειάζεται να σφίξουμε τα δόντια μας αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες, ξεκινώντας από την Τρίτη. Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και έχουμε μόνο τρεις ημέρες για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας».

calcio-365

Σχόλια