64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μάρκεθ: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Μάρκεθ: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»
Ο Μαρκ Μάρκεθ υπογράμμισε πως ανυπομονεί, ώστε να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν στο Moto GP, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας Repsol Honda.
Η παρουσίαση έγινε στο εξωτικό Μπαλί, με τη νέα μοτοσικλέτα να παρουσιάζεται σε μια από τις πανέμορφες παραλίες. Παρόντες ήταν και οι δυο αναβάτες της ομάδας, Μαρκ Μάρκεθ και Ντάνι Πεδρόσα. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στο Κατάρ, στις 29 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Νοεμβρίου στη Βαλένθια.

Ο Μάρκεθ τόνισε αρχικά: «Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι πολύ όμορφο που παρουσιάζουμε τις νέες μοτοσικλέτες μας σε αυτό το τοπίο και νιώθουμε την αγάπη και τον ενθουσιασμό των fan της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο έτερος αναβάτης της ομάδας, Ντάνι Πεδρόσα δήλωσε: «Ο χειμώνας για μένα είχε έναν συνδυασμό ξεκούρασης και προετοιμασίας, αλλά τώρα είμαι έτοιμος και γεμάτος κίνητρο για τη νέα σεζόν».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της Repsol Honda, Λίβιο Λούπο υπογράμμισε: «Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμ

novasports

Σχόλια