64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δύσκολα κόντρα στον Πλατανιά

Δύσκολα κόντρα στον Πλατανιά
Όχι και το... καλύτερο του Παναθηναϊκού δεν είναι η συνάντηση με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να ανοίγουν το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 21ης αγωνιστικής (Νοvasports 2, 15:00).

Κι αυτό γιατί σε τρία ματς στη Λεωφόρο, ο Πλατανιάς έχει φύγει με ένα διπλό, ενώ σε ότι αφορά την Κρήτη, οι Χανιώτες μετρούν 2 νίκες και μία ισοπαλία σε 4 ματς.

Με 40 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κάζο από την Ξάνθη στο Κύπελλο. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, οι πράσινοι προέρχονται από νίκη κόντρα στην Καλλονή, ενώ μετρούν σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Σε 10 ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός έχει φέτος 9 νίκες και μία ήττα.

Λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται ο Πλατανιάς, που με 22 βαθμούς θέλει να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά του από τη μοιραία 15η θέση. Οι Χανιώτες προέρχονται από δύο κολλητές ήττες και αν η πρώτη από τον ΠΑΟΚ λογίζεται εντός προγράμματος, αυτή κόντρα στον Εργοτέλη στα Περιβόλια σίγουρα «πόνεσε». Μακριά από το γήπεδό τους, οι παίκτες του Χριστόπουλου έχουν ρεκόρ 2-2-6.

13gate.blogspot.gr

Σχόλια