64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οι «ταύροι» έγιναν ασπρόμαυροι

Οι «ταύροι» έγιναν ασπρόμαυροι
Η Red Bull παρουσίασε τα νέα της μονοθέσια, τα οποία είναι αρκετά διαφοροποιημένα, συγκριτικά με τα περσινά και εμφανώς ανανεωμένα.
Συγκεκριμένα, το ράμφος των μονοθεσίων είναι αρκετά πιο χαμηλωμένο στη νέα RB11, ενώ αυτό που κάνει εντύπωση είναι τα νέα χρώματα της αυστριακής ομάδα. Οι «κόκκινοι ταύροι» άφησαν τα παραδοσιακά τους χρώματα και στο νέο πρωτάθλημα θα παρουσιαστούν με ασπρόμαυρα μονοθέσια.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε μετά την παρουσίαση των νέων μονοθεσίων στην πίστα της Χερέθ: «Ανυπομονώ για το πρωτάθλημα και ελπίζω το νέο μονοθέσιο να είναι ένα πραγματικό τέρας. Θα το διαπιστώσουμε σύντομα».

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Κβίατ υπογράμμισε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και παράλληλα πρόκληση να δείξω την αξία μου. Δεν θέτω συγκεκριμένους στόχους για το 2015 κι απλώς θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Τέλος, ο επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε: «Ο στόχος είναι να μειώσουμε τη διαφορά από τη Mercedes και να την πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε και έχω πίστη στο νέο μονοθέσιο, αλλά και στους πιλότους μας».

novasports.gr

Σχόλια