64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΑΕΚ: Τρεις παίκτες για Superleague

Ένα σέντερ φορ, ένα σέντερ μπακ και ένα δεξί εξτρέμ είναι οι τρεις παίκτες που αναζητά από τώρα η ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, που εκτός απροόπτου θα τη βρει στη Superleague.
ΑΕΚ: Τρεις παίκτες για Superleague
Η Ένωση ενισχύθηκε το χειμώνα με τους Γιόχανσον και Κρισάντους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας επαναπαύονται.
Ήδη έχουν βάλει μπροστά το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που όπως όλα δείχνουν θα βρει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και όπως είναι φυσιολογικό θα χρειαστεί ενίσχυση, όχι μόνο για να διατηρηθεί εκεί, αλλά και να πρωταγωνιστήσει.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως προτεραιότητα την ενίσχυση της «γραμμής κρούσης» με την απόκτηση ενός σέντερ φορ, παρά τη μεταγραφή του Μακόλεϊ Κρισάντους προ ημερών.

Ο νιγηριανός είναι μία εξαιρετική περίπτωση επιθετικού, ενώ υπάρχει και ο Μπρέσεβιτς στο ρόστερ, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα θα κάνει το «κλικ» και στον κόσμο, αλλά και θα αποτελέσει εχέγγυο στο σκοράρισμα στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, η επίθεση δεν είναι η μόνη θέση που απαιτείται ενίσχυση, αφού φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό για να «κουμπώσει» πλάι στους ήδη υπάρχοντες, ενώ στα πλάνα υπάρχει και η απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ.




Ώρα

Σχόλια