64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Κληρώνει" για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό



Την οριστική απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που η Μπεσίκτας φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τουρκική ομάδα έχει εντάξει το όνομα του 30χρονου ποδοσφαιριστή στη μετεγγραφική της λίστα και φέρεται διατεθειμένη να ξεκινήσει επαφές μαζί του, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του «Σίφο», τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην εθνική Κροατίας.

Παράλληλα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες, για τον επαναπατρισμό του έμπειρου αμυντικού.

Σύμφωνα με τον κροατικό Τύπο, υπήρξε ραντεβού του παίκτη με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζντράβκο Μάμιτς, ο οποίος όμως δεν επιβεβαιώνεται από τις δυο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί πως ο παίκτης θα απαντήσει θετικά στην πρόταση, που του έχουν καταθέσει.

Παράλληλα, εξετάζει και εναλλακτικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση, που ο Σίλντενφελντ επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Τέλος, ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους των «πράσινων».

megatv.com

Σχόλια