64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χανιά – Επισκοπή 2-0

Χανιά – Επισκοπή 2-0 | onsports.gr
Νίκη... παραμονής για τα Χανιά καθώς το 2-0 επί της Επισκοπής τα έφερε στους 42 βαθμούς και την 4η θέση στον Νότιο Όμιλο της Football League.

Από τη στιγμή που ο στόχος των play off είχε απομακρυνθεί για τον ΑΟΧ, αυτό που ήθελαν οι Χανιώτες ήταν να παραμείνουν στην κατηγορία χωρίς... μπλεξίματα. Η αποφυγή των play out μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, αφού είχαν πιθανότητες Παναιγιάλειος κι Ερμιονίδα να εκμεταλλευτούν ένα πιθανό στραβοπάτημα, το οποίο ωστόσο δεν έγινε. Τα Χανιά νίκησαν 2-0 την Επισκοπή κι έτσι θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Football League καθώς τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου.
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα άρχισε το ματς στα Χανιά, καθώς οι παίκτες των δυο ομάδων άφησαν λουλούδια στο παό που ήταν στο γήπεδο ως φόρο τιμής στον Αντώνη Χατούπη, τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του ΑΟΧ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Μάλιστα, οι παίκτες των γηπεδούχων αγωνίστηκαν για μια ακόμα φορά με μαύρα περιβραχιόνια.
Αυτό, πάντως, δεν εμπόδισε το συγκρότημα του Γρηγοράκη να αρχίσει εξαιρετικά τον αγώνα. Μόλις στο 10' ο Παγώνης έκανε ωραία πάσα στον Στέλιο Κρητικό κι αυτός με αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο και η Επισκοπή άρχισε να φαίνεται στο ματς μετά το ημίωρο, ενώ στο 41' έγινε κι η πρώτη αλλαγή για τα Χανιά με τον Ν'Γκουέμ να δίνει τη θέση του στον Εσόνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εμφανώς πεσμένος, με τις δυο ομάδες να μην προσφέρουν θέαμα αξιώσεων. Τα Χανιά, πάντως, βρήκαν τον τρόπο και διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν στο 76' ο Γουναρίδης έκανε κακή έξοδο σε σέντρα του Γκονζάλες κι ο Στέλιος Κρητικός ξανά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.
Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης, Ανδρέου, Παπατσογιαννόπουλος, Παπατζίκος (73' Πάτας), Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Ν' Γκουέμ (41' Εσόνο), Καραγιάννης (68' Ρένια), Γκονζάλες, Κρητικός
Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Αργυρίου, Πετράκος, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (46' Παπαδήμας), Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος, Μανουσάκης (66' Δρακάκης), Πάλλας (66' Βουτσιώτης)

onsports.gr

Σχόλια