64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Ημιτελικός με φαβορί

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Ημιτελικός με φαβορί | onsports.gr
Στη Ριζούπολη διεξάγεται το απόγευμα (17.00, LIVE SPORTS 24, OTE Sport) της Μεγάλης Τετάρτης (8/4) ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής στην Σούπερ Λίγκα για μία ακόμα σεζόν και θέλει και το Κύπελλο για να πανηγυρίσει το double.
Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα διεκδικήσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ με το Κύπελλο να μην περνάει σε δεύτερη μοίρα, αλλά να αναζητούν την καλύτερη δυνατή πορεία.
Με Διαμαντάκο οι Πειραιώτες
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Μεγάλη Τρίτη (7/4) την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, όπου επιστρέφει και ο Δημήτρης Διαμαντάκος.
Στην αποστολή είναι οι: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.
Τρία προβλήματα για Βοσνίαδη
Ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει οι παίκτες του να κάνουν το πρώτο βήμα, για να έχουν ελπίδες παρουσίας στον μεγάλο τελικό, παρόλο που το έργο τους δεν είναι εύκολο. Εκτός πλάνων για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν μείνει οι ανέτοιμοι Φαρινόλα και Πίκτας, αλλά και ο Βάντερσον που αποβλήθηκε στο ματς με την Ερμιονίδα.
Στην 20άδα συμμετέχουν οι: Ταΐρης, Πασάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Λίτσησ, Κύργιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Πινέιρο, Ψιάνος, Λαγός, Καραδέμητρος, Χατζής, Ηρακλής, Αρσιτς, Μπαμ Μπαμ, Τζιώρας, Ανγκούλο, Φουκαράς και Σουάνης.

onsports.gr

Σχόλια