64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βίντεο: «Βλέπει» τον Ελβετό διεθνή Λανγκ ο Παναθηναϊκός

Βίντεο: «Βλέπει» τον Ελβετό διεθνή Λανγκ ο Παναθηναϊκός

Ο 24χρονος δεξιός μπακ της Γκρασχόπερς αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Μουντιάλ
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Απριλίου αλλά των... φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι και στον Παναθηναϊκό φροντίζουν από τώρα τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Το όνομα του Μίκαελ Λανγκ είναι ένας από αυτά που έχουν ξεχωρίσει για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση για την οποία το «τριφύλλι» θα πάρει παίκτη.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Ελβετό της Γκρασχόπερς, τον οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο και έχουν δει σε αυτόν στοιχείο που άρεσαν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από μια θέση ψηλά στην μεταγραφική λίστα.

Ο Λανγκ που είναι γεννημένος στο Σεντ Γκάλεν στις 8 Φεβρουαρίου του 1991, έχει ύψος 1.85 και είναι 7 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, με την οποία έχει κάνει ντεμπούτο σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Βραζιλία στις 14 Αυγούστου 2013. Πάντως πλην του Ελβετού (ο οποίος πριν την Γκρασχόπερς έπαιζε για μια πενταετία στην Σεντ Γκάλεν), στην λίστα του Παναθηναϊκού για την συγκεκριμένη θέση υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.




Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια