64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο «τελικός» της ανόδου για τον Άρη

 Ο Άρης περιμένει πολλά από τα βαριά ¨όπλα? του, όπως ο Μάουρο Πόι, στο σημερινό παιχνίδι  Υπερ πάντων αγώνας, τελικός, παιχνίδι ορόσημο. Οποιον χαρακτηρισμό και αν επιλέξει κανείς για την αγωνιστική «σύγκρουση» με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι αποδείξεων για τους παίκτες του Αρη και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κίτρινους», που αν τα καταφέρουν, κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί στη Football League.

Οχι μόνο θα μειώσουν στον έναν τον βαθμό της διαφοράς από τον Πανσερραϊκό, αλλά θα μεταφέρουν και στον σημερινό τους αντίπαλο το άγχος, καθώς εκτός από το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει να δώσει και ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Καβάλα. Στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές του Αρη οφείλουν να αποτυπώσουν και στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Περιθώρια, άλλωστε, για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχουν για τους παίκτες των «κιτρίνων».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της σημερινής αναμέτρησης, τονίζοντας ότι σε τέτοια παιχνίδια απαγορεύονται τα λάθη, καθώς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Ελληνας τεχνικός έδωσε μεγάλη έμφαση στις τελευταίες προπονήσεις στον τομέα των στημένων φάσεων αλλά και στην τελική προσπάθεια. Η αποστολή του Αρη κατέλυσε σε ξενοδοχείο μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία, εν όψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα.

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα στην Αλκμήνης

Εκατοντάδες ήταν τα τηλεφωνήματα στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος από οπαδούς του Αρη που ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τα περισσότερα από οπαδούς των «κιτρίνων» που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη από την περιφέρεια, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικούντες, τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σήμερα (στις 12 μ.μ.) στα εκδοτήρια του γηπέδου, όπου και αναμένεται να σχηματιστούν ουρές.

Η κρισιμότητα του αγώνα οδήγησε, μάλιστα, τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος στην απόφαση να ορίσουν γενική τιμή εισόδου -με εξαίρεση τη θύρα των επισήμων- πέντε ευρώ. Οπως όλα δείχνουν, πάντως, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο, θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης -από την 1η αγωνιστική με την Καστοριά- της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς περισσότεροι από 17.000 οπαδοί του Αρη αναμένεται να βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

sentragoal.gr

Σχόλια