64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μάθε τα μυστικά της μπάλας από τον Ντανιέλ Μπατίστα!

Μάθε τα μυστικά της μπάλας από τον Ντανιέλ Μπατίστα!
ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP 15-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΣΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο είναι έτοιμο να υποδεχτεί ένα πρότυπο και σπουδαίο διήμερο προπονητικό Camp, με την σφραγίδα ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών που αγωνίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Ο Ντανιέλ Μπατίστα και το επιτελείο του για δύο ημέρες θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, στους λιλιπούτειους Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές, την Τετάρτη και την Πέμπτη 15-16 Απριλίου. Την διοργάνωση του Διήμερου Προπονητικού Camp έχει αναλάβει η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία «ECOEVENTS» και θα έχει την σφραγίδα του σπουδαίου και άρτια καταρτισμένου προπονητή ποδοσφαίρου Ντανιέλ Μπατίστα.
Με σύνθημα «Έλα και εσύ να δοκιμάσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να αξιολογήσεις τις ικανότητες σου», οι διοργανωτές καλούν όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 ως και το 2006 στο γήπεδο Μισιρίων, για να συμμετάσχουν σε μία πρωτόγνωρη εκδήλωση για τα δεδομένα του Ρεθύμνου. Η παρουσία του Ντανιέλ Μπατίστα και των συνεργατών του, εγγυάται την άρτια και διαφορετική προσέγγιση και αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Μαζί με τον Ντανιέλ Μπατίστα στο γήπεδο Μισιρίων θα βρεθούν το διήμερο 15-16 Απριλίου, οι συνεργάτες του, Γιώργος Μεντής (προπονητής) και Κώστας Κουράτος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing στις Ακαδημίες Μπατίστα).
Αυτό το διήμερο στο γήπεδο Μισιρίων, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές θα επιδοθούν σε εκπαίδευση ατομικής τεχνικής σε ολιγομελή group και εν συνεχεία θα αξιολογηθούν από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές της εκδήλωσης.
Ο Ντανιέλ Μπατίστα και οι συνεργάτες του
Ο Ντανιέλ Μπατίστα μόνο τυχαίος δεν είναι στον χώρο του Personal Training σε πολλούς νεαρούς, αλλά και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Πέρα από την ενασχόληση του Ντανιέλ με τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που τον εμπιστεύονται για την ατομική τους εκγύμναση, αξιολόγηση και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Ο καταξιωμένος & διπλωματούχος προπονητής UEFA A, νυν Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, προπονώντας και εκπαιδεύοντας αθλητές στην Κ-20, με τους περισσότερους από αυτούς, να κάνουν ήδη επαγγελματική καριέρα σε ομάδες της Super League. Πρόσφατα ο Ντανιέλ Μπατίστα ανέλαβε Διευθυντής Προγράμματος Ατομικής Τεχνικής Ποδοσφαίρου (Personal Training Program) στην ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Μεντής είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος διπλώματος UEFA B’, έχοντας μεγάλη εμπειρία ως προπονητής Ακαδημιών ποδοσφαίρου, στις οποίες εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια. Είναι στενός συνεργάτης του Ντανιέλ Μπατίστα τα τελευταία 4 χρόνια.
Μαζί τους θα είναι και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing στις Ακαδημίες Μπατίστα, Κώστας Κουράτος.
15-16 Απριλίου στο γήπεδο Μισίριων
Διοργάνωση: ECOEVENTS
-Πενταμελή group προπόνησης
-Ηλικίες συμμετοχής έτος γέννησης 2000 έως και 2006
-Συμμετοχή 70 ευρώ
-Πληροφορίες
28310 50055
6946 686857
6944 786838
Μέγας Χορηγός
Toy Moy
Χορηγοί
Οπτικά Μπαλαφούτης
«All about Sneakers»
Livning Room
7 Days Super Market
Coral Gas
«Jimmys Sea food & Grill»
Χορηγοί Επικοινωνίας
ΝΕΑ Τηλεόραση
ΡεθυμνοSports.gr
Κρητική Επιθεώρηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

goodnet.gr

Σχόλια