64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Λίβερπουλ για Πέδρο

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να κινηθεί το καλοκαίρι η Λίβερπουλ για την απόκτηση του Πέδρο, την ώρα που εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Ισπανός.
Λίβερπουλ για Πέδρο
Τα σχέδια της για την περίπτωση που ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποχωρήσει από την ομάδα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο κάνουν στη Λίβερπουλ.
Τον 20χρονο εξτρέμ σκοπεύουν να «χτυπήσουν» πολλές ομάδες, ενώ αρκετές από αυτές είναι της Premier League. 

Για αυτό τον λόγο οι «κόκκινοι» κάνουν προεργασία για να έχουν έτοιμη λύση, σε περίπτωση που πωληθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

Ένας από τους παίκτες που μοιάζει στα μάτια των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας ως ιδανικός για να καλύψει το κενό του Στέρλινγκ είναι ο Πέδρο, σύμφωνα με τη «Daily Mail». Ο Ισπανός δεν κάνει πολύ καλή σεζόν και σκέφτεται να φύγει από τους Καταλανούς στο τέλος της σεζόν. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 27 συμμετοχές με πέντε γκολ στην Primera Division, έξι στο Τσάμπιονς Λιγκ και πέντε στο Κύπελλο. 

Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές είναι ως αλλαγή και συνήθως παίζει το πολύ 20 λεπτά. Καμία σχέση δηλαδή με άλλες χρονιές και θα πρέπει να κλέψει τη θέση ενός εκ των Νεϊμάρ- Σουάρες, καθώς ο Μέσι απλά δεν… κουνιέται. 

sport-fm.gr

Σχόλια