64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο "τελικός" του Παναθηναϊκού με την Αλμπα

Ο `τελικός` του Παναθηναϊκού με την Αλμπα
Παιχνίδι... ζωής και πρόκρισης είναι αυτό του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη (2/4). Δεν το αρνείται ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αναφέρει τι χρειάζεται το “τριφύλλι”, ώστε να πάρει τη νίκη.

Ο κόουτς των “πράσινων” μίλησε στη σελίδα της Ευρωλίγκας για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και “σκιαγράφησε” την Αλμπα:

«Είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφς. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα χρειαστούμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Οι παίκτες της Άλμπα παίζουν με ενέργεια, είναι άριστοι στο «τρανζίσιον» και στο επιθετικό ριμπάουντ. Παίζουν καλά και μέσα αλλά κι έξω από τη ρακέτα».

“Τελικό” χαρακτήρισε τον αγώνα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που μίλησε επίσης στην ίδια σελίδα: «Αυτό το παιχνίδι είναι αποφασιστικής σημασίας γιατί κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφς. Είναι ένας τελικός για εμάς και για την Άλμπα επίσης. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση γιατί σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε στην έδρα μας όπου πάντα μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι μας. Αυτό το γεγονός, όμως, δεν αρκεί από μόνο του για να νικήσει. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, απέναντι σε μία σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα και πρέπει να έχουμε επιπλέον κίνητρο εναντίον τους. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί το εισιτήριο μας για τα πλέι οφς».

newsit.gr

Σχόλια