64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επισκοπή: Με το μυαλό στα πλέι άουτ...

Επισκοπή: Με το μυαλό στα πλέι άουτ...
Η κανονική διάρκεια του Νοτίου ομίλου της Football League ολοκληρώθηκε και τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς πλέι οφ και πλέι άουτ στις ομάδες της κατηγορίας.
Βέβαια, πριν από αυτά άπαντες θέλουν να περάσουν με οικεία τους πρόσωπα της Άγιες Ημέρες του Πάσχα, περιμένοντας παράλληλα και τις εξελίξεις με τις κληρώσεις σε όλα τα ειδικά πρωταθλήματα. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στην Επισκοπή, όπου συνεχίζουν τις προπονήσεις και περιμένουν να μάθουν αν θα ξεκινήσουν τα πλέι άουτ την Κυριακή 19 ή την Τετάρτη 22 Απριλίου.
Στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και την συμμετοχή της στα πλέι άουτ, βγάζοντας αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση ενός επιτεύγματος, το οποίο έμοιαζε όνειρο πριν από δύο μήνες. Οι προπονήσεις των παικτών του Γιάσμινκο Βέλιτς θα συνεχιστούν μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και εκ τότε ο Βόσνιος τεχνικός έχει χορηγήσει άδεια στους παίκτες του ως και την Δευτέρα του Πάσχα, όπου το απόγευμα θα επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο. Τα προβλήματα για τους «κυανόλευκους» είναι η ίωση που ταλαιπωρεί τον Τριχάκη και ένα χτύπημα στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον Δρακάκη και δεν τους επιτρέπει να προπονούνται με τους υπόλοιπους. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι πως η κατάσταση και των δύο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ενόψει πλέι άουτ. Μάλιστα στα πρώτα παιχνίδια της διαδικασίας των πλέι άουτ, που θα είναι και πολύ κρίσιμα υπολογίζονται όλοι οι παίκτες, αφού «καθάρισαν» με τις κίτρινες κάρτες και οι Νικολακάκης, Δελήμπασης, Βουρβαχάκης που εξέτισαν τις ποινές τους στο ντέρμπι με τον ΑΟ Χανιά.
ΑΡΓΥΡΙΟΥ: ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
Την αισιοδοξία του πως η Επισκοπή θα καταφέρει μέσα από την διαδικασία των πλέι άουτ να σώσει εξ’ ολοκλήρου την χρονιά, εξέφρασε ο Νίκος Αργυρίου. Ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής επίσης υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. «Θεωρώ ότι, έχουμε πολύ καλή ομάδα και ότι αδικούμαστε από την τελική βαθμολογία. Θέλουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας στα πλέι άουτ και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Αναφορικά με το ντέρμπι με τον ΑΟ Χανιά, ο Νίκος Αργυρίου στάθηκε στα λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του και στο γεγονός πως άργησε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού. «Πιστεύω ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε στο ματς. Σίγουρα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Δυστυχώς από λάθη δικά μας, ήρθαν τα γκολ Εμείς κυνηγούσαμε τη νίκη για να πάρουμε τους πόντους για τα πλέι άουτ».
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ, ΤΖΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΝΑΚΗΣ
Πάντως, χθες είχαμε δύο ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Επισκοπή, η οποία γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές και ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες μία ακόμη. Από χθες και επίσημα αποτελούν παρελθόν από την Επισκοπή οι Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Μανόλης Τζανάκης, που πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσαν την συνεργασία τους. Τα τυπικά απομένουν για την λύση της συνεργασίας και με τον Μάρκο Λιονάκη, ο οποίος επίσης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Η αρχή έγινε νωρίς χθες το πρωί με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή, ο οποίος ήρθε τον περασμένο Γενάρη στην Επισκοπή, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με την φανέλα της. «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ερωτόκριτο Νταμαρλή λίγο πριν την έναρξη των play out.
Η διοίκηση του συλλόγου μας, του εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπής.
Λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, ακολούθησε νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Επισκοπή, γνωστοποιώντας την λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Τζανάκη. «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Τζανάκη. Ο σύλλογός μας, εύχεται στον νεαρό αθλητή καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του».
Του Γιώργου Σταρά

goodnet.gr

Σχόλια