64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην Επισκοπή

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην Επισκοπή
Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους δώσει μπόνους ενόψει των πλέι άουτ είναι στην Επισκοπή, όπου σήμερα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια του Νοτίου ομίλου της Football League. Στο γήπεδο του Μάλεμε, στις 15.00 σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί το μεγάλο Κρητικό ντέρμπι ΑΟ Χανιά – Επισκοπή, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη. Ο Μεν ΑΟ Χανιά για να σφραγίσει την κατάκτηση της 4ης θέσης και της αποφυγής της συμμετοχής του στα πλέι άουτ, η δε Επισκοπή για να μπορέσει να ξεκινήσει με βαθμούς στην διαδικασία των πλέι άουτ. Αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας η Επισκοπή θα μπει με ένα βαθμό στα πλέι άουτ, ενώ κερδίζοντας σήμερα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει με μπόνους 2 βαθμών την προσπάθεια της να παραμείνει στην Football League.
Το κλίμα στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας είναι κάτι παραπάνω από θετικό, μετά από το θριαμβευτικό 3-1 επί του Απόλλωνα πριν από μία εβδομάδα και άπαντες αισιοδοξούν πως σήμερα, μπορεί να έρθει μία ακόμη σπουδαία επιτυχία. Η προετοιμασία της Επισκοπής ολοκληρώθηκε από χθες, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα γνωστά φυσικά, των τιμωρημένων Δελήμπαση, Βουρβαχάκη, Νικολακάκη και του τραυματία Ράντοβιτς. Αυτοί έμειναν εκτός αποστολής για την Επισκοπή, η οποία από χθες κατέλυσε σε ξενοδοχείο των Χανίων, για να παρουσιαστεί πιο «φρέσκια» στο σημερινό σπουδαίο παιχνίδι.
Έτσι, ο Γιάσμινκο Βέλιτς υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι: Γουναρίδη, Κελαϊδή, Πετράκο, Λάμπρου, Μανουσάκη, Δουμάνη, Βιγιαφάνε, Μποτωνάκη, Αργυρίου, Πιθαρούλη, Παπαδήμα, Νικόλτση, Βουτσιώτη, Δρακάκη, Βιτώρο, Πάλλα, Σπανουδάκη, Μαραθιανό.
ΒΕΛΙΤΣ: ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για την δική του ομάδα, όσο και αυτή του ΑΟ Χανιά, χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι του Μάλεμε ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Παράλληλα, ο Βόσνιος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει πόντους στα πλέι άουτ. «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι τόσο για μας όσο και για τον ΑΟ Χανιά. Είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα μπούμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς απ’ όπου αποσκοπούμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι και τα Χανιά θέλουν να κερδίσουν οπότε είναι ότι καλύτερο για τους φιλάθλους που θα έρθουν να το παρακολουθήσουν».
Ερωτηθείς ο τεχνικός της Επισκοπής, για το αν έχει προβλήματα η ομάδα του, ανέφερε σχετικά: «Σαφώς και έχουμε προβλήματα (σ.σ. δεν αγωνίζονται οι τιμωρημένοι Δελήμπασης, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης και ο τραυματίας Ράντοβιτς) αλλά στην Επισκοπή, μέλημά μας είναι να στηριζόμαστε στο σύνολο κι όχι σε μονάδες παικτών.
Όποια κι αν είναι τα προβλήματά μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανάλογη εικόνα μ’ αυτή των τελευταίων αγώνων».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (26η)
Σάββατο 4 Απριλίου (15.00)
Αχαρναϊκός – Παναχαϊκή (Αχαρνών – Κουλούδης (Λέσβου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) – 4ος Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας).
ΑΕΚ – Άλιμος (ΟΤΕ TV – ΟΑΚΑ – Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Πήτκας (Ηλείας), Σεφέρης (Κορινθίας) – 4ος Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Χανιά – Επισκοπή (Μάλεμε – Ευαγγέλου, Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) – 4ος Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής).
Φωστήρας – Παναιγιάλειος (Ταύρου – Μπουμαρσόπουλος, Νατσιούλας, Αναστασίου (Λάρισας) – 4ος Διαιτητής: Μανουράς (Τρικάλων).
Ερμιονίδα – Απόλλων Σμύρνης (ΟΤΕ TV – Κρανιδίου – Κορδολαίμης, Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Μπέτσογλου (Κορινθίας) – 4ος Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).
Πανηλειακός – Καλλιθέα 0 – 3 α.α.
Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ Β. ΑΓ.
1. ΑΕΚ 62 23
2. Παναχαϊκή 46 23
3. Απόλλων Σμύρνης 45 23
4. Χανιά 39 23
5. Ερμιονίδα 38 23
6. Παναιγιάλειος 37 23
7. Αχαρναϊκός 32 23
8. Καλλιθέα 30 23
9. Επισκοπή 26 23
10. Ηρακλής Ψαχνών 23 24
11. Άλιμος 21 23
12. Φωστήρας 15 23
13. Πανηλειακός 1 23
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

Σχόλια