64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια με ΠανσερραϊκόΣε κυκλοφορία θα τεθούν το Σάββατο (04/04) το μεσημέρι (12:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Τα εισιτήρια, που κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9 και 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων). θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ενημέρωση για τα νέα καρτελάκια

Ο Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι την ημέρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 δεν θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν ή να αντικαταστήσουν την κάρτα τους, ενώ -υπενθυμίζεται- ότι σε κανέναν κάτοχο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, χωρίς την επίδειξη της καινούργιας κάρτας.

Όπως είναι γνωστό, τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00) από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης. Για την αντικατάσταση και την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της προηγούμενης κάρτας και της Αστυνομικής ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001.

Με κόσμο ο Πανσερραϊκός στο «Κλ. Βικελίδης»
Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αρη ο Πανσερραϊκός: «Θα πάρουμε 200 εισιτήρια για αρχή και θα υπάρχει εκδοτήριο στη Θύρα 4. Θα έρθουν και μεμονωμένα οπαδοί μας, πιστεύω να έχουμε γύρω στα 800 με 1.000 άτομα στην κερκίδα» δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, που πρόσθεσε: «Για εμάς δεν είναι τόσο κρίσιμο το ματς. Ακόμη κι αν έρθει ένα άτυχο αποτέλεσμα, αν κάνουμε το απόλυτο θα είμαστε πρωταθλητές και θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο. Η ομάδα μας χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό».

sentragoal.gr

Σχόλια