64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΠΑΟΚ: Μένει εκτός ο Νομπόα

ΠΑΟΚ: Μένει εκτός ο Νομπόα | onsports.gr
Δύσκολα θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (5/4) με την Skoda Ξάνθη ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο άσος από το Εκουαδόρ μετείχε τις προηγούμενες μέρες στις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό «συγκρότημα» της χώρας του και όπως φαίνεται, το υπερατλαντικό ταξίδι τον έχει επηρεάσει σημαντικά. Ο δυναμικός μέσος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή (3/4) ωστόσο, εμφανίστηκε κουρασμένος, κάτι που… υποχρεώνει τον Γιώργο Γεωργιάδη να τον αφήνει εκτός του βασικού σχήματος.

Σε περίπτωση που ο Κριστιάν Νομπόα δεν προτιμηθεί για την ενδεκάδα, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν με διαφορετικό σύστημα, καθώς το 4-3-3 θα δώσει τη… θέση του στο 4-4-2 και στο σχήμα θα «μπει» ο Εγιάλ Γκολάσα.

Συγκεκριμένα, στον «άσο» θα είναι ο Ιτάνζ, με τον Ρατς στα αριστερά, τον Κωνσταντινίδη στα δεξιά και τους Βίτορ και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, οι Τζιόλης και Κάτσε θα είναι οι αμυντικοί χαφ, με τον Μακ στα αριστερά, τον Γκολάσα στα δεξιά και οι Αθανασιάδης και Περέιρα στην επίθεση.

onsports.gr

Σχόλια