64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σαββίδης: "Ο κόσμος θα είναι πάλι εδώ..."

Η άποψη του Ιβάν Σαββίδη πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα στηρίξει την ομάδα στο τέλος της σεζόν, στην προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εικόνα της Τούμπας είναι άσχημη φέτος αφού υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει το καλοκαίρι ούτως ώστε να "φτιαχτεί" από τον Ιβάν Σαββίδη μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που ως τώρα έχει βάλει 42,7 εκ. ευρώ μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια και είναι έτοιμος να ρίξει άλλα 15 εκ. το επόμενο διάστημα, πιστεύει πως η εικόνα το γηπέδου του ΠΑΟΚ (η προσέλευση του κόσμου, δηλαδή, που ως τώρα δεν είναι ικανοποιητική) θα αλλάξει στο τέλος της σεζόν.

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκες. Αυτές είναι πάνω από πρόσωπα", έλεγε τις προηγούμενες μέρες που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στις συζητήσεις που είχε με τους στενούς συνεργάτες του και ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Συμπληρώνοντας: "Όταν η ομάδα θα αρχίσει να κερδίζει ξανά και υπάρχει ζωντανός ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος θα είναι και πάλι στην θέση του". Ο Σαββίδης, επίσης, δεν έκρυβε πως ποντάρει στην εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης κατά τα πλέι οφ και πιστεύει πως με τον τελευταίο στο πάγκο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Ακόμη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ διαφωνούσε με το ότι η απουσία του κόσμου του "Δικεφάλου" από το γήπεδο έχει να κάνει με το ότι πολλοί φίλαθλοι είναι αντίθετοι σε στελέχη που υπάρχουν στην ομάδα και τα οποία έχουν φθαρεί, σύμφωνα με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

contra.gr

Σχόλια