64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βενγκέρ: «Δείξαμε τη δύναμή μας»

Ο Αρσέν Βενγκέρ έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Σάντερλαντ, παρά την εμφάνιση των «κανονιέρηδων», η οποία δεν ικανοποίησε τον Αλσατό τεχνικό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Σάντερλαντ, παρά την εμφάνιση των «κανονιέρηδων», η οποία δεν ικανοποίησε τον Αλσατό τεχνικό.
Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο ματς για τους Λονδρέζους και οι παίκτες του κατάφεραν να δείξουν την ποιότητά τους.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς απόψε γιατί ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα. Είχαμε χάσει μόνο ένα ματς, αλλά ήταν νομίζω ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα, ψυχολογικά, γιατί δεν κερδίσαμε, γιατί είχαμε χάσει σημαντικούς παίκτες και έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, που ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι δείξαμε πνευματική δύναμη και πάθος στο παιχνίδι μας, ενώ ήμασταν και πιο οξυδερκείς. Δεν ήταν όλα τέλεια φυσικά, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το γκολ που δέχθηκε πριν το ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο».

Τέλος, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας. Η Σάντερλαντ ήταν επικίνδυνη με τον Φλέτσερ και τον Γουάτμορ και τα μπακ της θα μπορούσαν να μας εκθέσουν. Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε και δεύτερο γκολ και πιστεύω ότι ήταν επίσης σημαντικό να ελέγξουμε το κέντρο τους, τους Τοϊβόνεν και Εμβιλά και να βρούμε τους χώρους πίσω από την άμυνά τους».

Σχόλια