64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο πατέρας Βέλλιος μιλάει για τον... χαμό που γίνεται για τον στράικερ του Ηρακλή!

Ο πατέρας Βέλλιος μιλάει για τον... χαμό που γίνεται για τον στράικερ του Ηρακλή!
ΑΕΚ, Ολυμπιακός και τελευταία... ΠΑΟΚ!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον γιο του.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες 24 ώρες και μετά την αποκάλυψη του sportdog, έγινε γίνει... χαμός. Από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, μέχρι και ενδιαφέρον ΠΑΟΚ γράφτηκε!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τιμή για τον Απόστολο ο,τιδήποτε γράφεται. Όμως τα πράγματα σχετικά με αυτόν είναι ξεκάθαρα. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, μπορούσε να πάει οπουδήποτε, όμως προτίμησε να έρθει στην αγαπημένη του ομάδα και της παραδόθηκε εν λευκώ. Αυτή είναι η ουσία και πως ο παίκτης έκανε πράξη αυτό που δύσκολα γίνεται στο ποδόσφαιρο. Ήρθε στην αγαπημένη του ομάδα. Φαίνεται αυτό και από το πώς πανηγυρίζει το κάθε γκολ. Το ευχαριστιέται. Ο Απόστολος έχει παίξει μόνο έξι 90λεπτα. Ουσιαστικά τώρα ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ελλάδα. Πέρσι έπαιξε 25 ματς στη Δανία και ήταν σε καθένα από αυτά MVP. Έχει να δώσει απίστευτα πράγματα. Σε κάθε παιχνίδι δείχνει διαφορετική ενέργεια και έχει να δώσει ακόμη πολλές χαρές στην ομάδα».

Σχόλια