64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Καβακάς ο αντι-Γκόγκιτς

Στο άψε-σβήσε βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γκόγκιτς στον Αχαρναϊκό. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία. 
Καβακάς ο αντι-Γκόγκιτς
Εποχή Τίμου Καβακά στον Αχαρναϊκό. Οι πράσινοι του Μενιδίου έδωσαν το… χρίσμα στο νεαρό, πλην έμπειρο κόουτς, ο οποίος αντικαθιστά τον Σίνισα Γκόγκιτς, που προ ημερών πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία του συλλόγου. 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

«Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα για τον Αχαρναικο με την πρόσληψη ενός νέου, αλλά επιτυχημένου και έμπειρου Προπονητή. Ο Τίμος Καβακάς ανήκει από σήμερα και επίσημα στην οικογένεια του Αχαρναϊκού. Το νέο Προπονητή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας, ο Τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Γενικός Αρχηγός Παρασκευάς Ηλίας. 

Να θυμίσουμε πως ο Τίμος Καβακάς έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τις εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Τρίκαλα, Λαμία και Χανιά. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες».


http://www.sport-fm.gr

Σχόλια