64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Μπόατενγκ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν βρίσκεται ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Γκανέζου, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί τον Ιανουάριο. 
Επιστρέφει στη Μίλαν ο Μπόατενγκ
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πριν ακόμα αποδεσμευθεί από τη Σάλκε, έχει βρει ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, καθώς ο Γκανέζος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν. 

Τους τελευταίους δύο μήνες ο επιθετικός μέσος της Σάλκε έκανε προπονήσεις με τη Μίλαν, αφού ήταν τιμωρημένος από τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου και μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικά κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. 

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, Σάλκε και Μπόατενγκ είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους και έτσι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής για το Μιλάνο. 

«Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα και τώρα θα ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με τη Σάλκε τις επόμενες μέρες. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, θα συμφωνήσουμε με τη Μίλαν. Ο προπονητής έχει επιβεβαιώσει ότι τον θέλει και αυτό ήταν το πιο σημαντικό», ανέφερε στο MilanNews και συμπλήρωσε: 

«Ο Κέβιν έχει μεγάλη επιθυμία να πετύχει, ανταποδίδοντας την πίστη που του έδειξε η Μίλαν αυτό το διάστημα».


http://www.sport-fm.gr

Σχόλια