64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η επέλαση της «κυρίας»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Ξεκούραστα στην τέταρτη θέση της Serie A η Γιουβέντους!
Η «γηραιά κυρία» συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της και πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη, επικρατώντας 2-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο», στη 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο Ντιμπάλα ήταν ο πρωταγωνιστής των «μπιανκονέρι» και στο 7’ υποχρέωσε τον Τζεντιλέτι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πριν «γράψει» το τελικό σκορ με υπέροχο σουτ στο 32’.
Πλέον η Γιούβε έχει 27 βαθμούς, όσους και η Ρόμα, έστω και με ένα ματς περισσότερο.
Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε πως η «λευκή» ισοπαλία με την Ανζέ ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Η παρέα του Ιμπραΐμοβιτς επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Νις κι έφτασε τους 45 βαθμούς στη Ligue 1 (πρωτοπόρος), έπειτα από 17 παιχνίδια.
Ο Σουηδός σταρ μοίρασε την ασίστ στον Καβάνι στο πρώτο γκολ στο 35’ και πέτυχε τα άλλα δύο, στο 44’ (πέναλτι) και στο 61’. Με τα δύο τέρματα, ο έμπειρος επιθετικός έγινε πρώτος σκόρερ των πρωτευουσιάνων όλων των εποχών στο Championnat, φτάνοντας τα 87. Ξεπέρασε, δηλαδή, τον Νταλέμπ που είχε σημειώσει 85.
Για τη 15η «στροφή» της Bundesliga, η Σάλκε κράτησε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Ανόβερο, καθώς νίκησε 3-1 στο Γκελζενκίρχεν.

Σχόλια