64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Απαρτία για τον «τελικό» στο Αγρίνιο!!


Απαρτία για τον «τελικό» στο ΑγρίνιοΣτην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είναι ο Τραϊανός Δέλλας στον Ατρόμητο, αφού και ο Πίτου Γκαρσία ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. 

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (7/12, 19:30) και για τον Τραϊανό Δέλλα προέκυψαν ευχάριστανέα μετά τη σημερινή αναμέτρηση. 

Συγκεκριμένα, με τους Σωκράτη Φυτανίδη και Χαβιέρ Ούμπιντες να συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Πίτου Γκαρσία επανήλθε σε φουλ ρυθμούς. Ο Αργεντινός χαφ είχε μείνει εκτός από το χθεσινό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά σήμερα συμμετείχε κανονικά και ο «Τράι» τον υπολογίζει για το μεθαυριανό ματς. 

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. 

*Σε αγώνες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν σήμερα τα εξής αποτελέσματα: Παναιτωλικός – Ατρόμητος (Κ20) 2-0, Ατρόμητος – Καλλονή (Κ17) 4-0, Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Κ15) 0-0.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Σχόλια