64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Λουίς Ενρίκε: «Μπορούσαμε να το τελειώσουμε»

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία της Μπαρτσελόνα να «κλειδώσει» τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία της Μπαρτσελόνα να «κλειδώσει» τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια.
Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει τελειώσει το συγκεκριμένο ματς, στις ευκαιρίες που είχε πριν την ισοφάριση, με τους Νεϊμάρ και Μέσι.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε για να τελειώσουμε οριστικά το παιχνίδι όταν μπορούσαμε. Παίξαμε καλά, ήμασταν συμπαγείς, δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου πέρα από το γκολ που μας έλειψε... Προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε όταν μας δόθηκε η ευκαιρία, όμως, στη δεύτερη φορά που η Βαλένθια έκανε το τρανζίσιον γρήγορα και μετέφερε τη μπάλα στην επίθεση, δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο... Γι' αυτό είναι μαγικό».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Καταλανών συμπλήρωσε: «Προσωπικά, δεν μου έκανε έκπληξη η Βαλένθια, γιατί ξέρω ότι είναι καλή ομάδα... Έχει πολύ καλές μονάδες και είχαμε αναλύσει τη δουλειά που είχε κάνει ο Νούνο γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές ομάδες του πρωταθλήματός μας». 

http://www.novasports.gr

Σχόλια