64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Αλαφούζος, τα εκατομμύρια και ο Εσιέν

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για το δίκιο και το άδικο του Γιάννη Αλαφούζου, την ανάγκη να μπουν κεφάλαια στον Παναθηναϊκό και τα χαμόγελα στην ομάδα με τον Εσιέν. 
Ο Αλαφούζος, τα εκατομμύρια και ο Εσιέν
«Κάποιοι με φωνάζουν Αφραγκούζο και έχω βάλει 23 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό», ήταν μια από τις ατάκες που έμειναν, από τη χθεσινή τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου και τον μετέπειτα «διάλογο» 

με τους οπαδούς της ομάδας, στη Γ.Σ. της Συμμαχίας. Για τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ που βρίσκονται κοντά στο «τριφύλλι», αυτό δεν είναι κάποιο φοβερό νέο. 

Όχι ότι κάποιοι αποκαλούν έτσι τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά το γεγονός ότι έχει «τσοντάρει» το συγκεκριμένο ποσό και είναι να βάλει περίπου άλλα 3. Για τον κόσμο, όμως, και... παραείναι «φοβερό νέο». Οι φίλαθλοι δεν γνώριζαν, δεν ήξεραν. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Αλαφούζος δεν ήθελε κάτι τέτοιο να βγει παραέξω, ήταν απολύτως σεβαστό να κρατηθεί… μυστικό. Ο ίδιος επέλεξε να το αποκαλύψει και πλέον ο κόσμος έγινε σοφότερος. 

Για τον Αλαφούζο και τις πρακτικές του μπορούμε να πούμε πολλά. Να τον κρίνουμε. Να καταγράψουμε τα σωστά και τα λάθη του. Εχει κάνει απ’ όλα. Και σωστά και λάθη. Το που γέρνει η ζυγαριά, είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από την οπτική γωνία του καθενός. Πρέπει, όμως, αναμφίβολα να του αναγνωρίσουμε το αυτονόητο: Βγήκε μπροστά στα δύσκολα, συγύρισε το μαγαζί, γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από τον κίνδυνο του υποβιβασμού και έβαλε και τα «ζεστά» του χρήματα. 


http://13gate.blogspot.gr

Σχόλια