64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παπαδημητρίου: Δεν συνεχίζω μόνος!

Παπαδημητρίου: Δεν συνεχίζω μόνος!

Ο πρόεδρος του Φωκικού τόνισε -εν είδει τελεσίγραφου- πως αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα, η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Το χειρότερο σενάριο, που έκανε λόγο για αδυναμία της ομάδας να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, είχε αποφευχθεί την ύστατη ώρα για τον Φωκικό. Έστω και κάτω από σφοδρές αντιξοότητες, η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κλήρωση του 2ου ομίλου, προχωρώντας με τις όποιες δυνατότητές της στην επάνδρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επιλογές της τελευταίας στιγμής.
Ωστόσο, μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο ιστορικός σύλλογος στέκεται πάλι εκεί που βρισκόταν και πριν από ακριβώς τρεις μήνες: στο σημείο... μηδέν! Η φτωχή συγκομιδή (μόλις 4 βαθμούς έχει μαζέψει) σε συνάρτηση με το γεγονός ότι το οικονομικό φορτίο βρίσκεται αποκλειστικά στις πλάτες ενός ανθρώπου, έχουν προκαλέσει τρομερούς κλυδωνισμούς στον Φωκικό, ο οποίος απειλείται με απόσυρση από το πρωτάθλημα!
Ο Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» για αυτές τις κρίσιμες ώρες που διανύει η ομάδα του, συνδέοντάς τες με εκείνες που περνούσε όταν έπαιρνε την απόφαση να την οδηγήσει στη Γ' Εθνική.
«Το καλοκαίρι είχα παραιτηθεί μετά από δέκα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Δεν ήθελα να συνεχισω, καθώς θεωρούσα ότι ο κύκλος μου είχε κλείσει. Την τελευταία μέρα, όμως, επειδή αγαπάω την ομάδα και σεβόμενος τους φιλάθλους μας, αποφάσισα να συνεχίσω για να μην διαλυθεί η ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν είχα βοήθειες. Δυστυχώς, οικονομικοί λόγοι και ίσως κακές επιλογές προπονητών και παικτών, που έγιναν βεβιασμένα, μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο» επισήμανε αντί... απολογισμού ο πρόεδρος του Φωκικού, για να ξεκαθαρίσει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή: «Είμαστε πολύ κοντά στην αποχώρηση της ομάδας για βαθμολογικούς και οικονομικούς λόγους. Δεν μπορώ να σηκώσω μόνος μου το βάρος της ομάδας! Αν δεν υπάρξει μέσα στην εβδομάδα κάποια θετική εξελίξη, η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα».
Σε σχετική ερώτηση, ο Σίμος Παπαδημητρίου σχολίασε ότι ο Φωκικός θα συνεχίσει κανονικά αν βρεθεί ενδιαφερόμενος να βοηθήσει, άσχετα αν βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει... χαραμάδα ελπίδας.
«Αν βρισκόταν κάποιος να βοηθήσει, ασφαλώς θα συνέχιζε η ομάδα, θα πάλευε τα παιχνίδια, ενδεχομένως να έκανε και μεταγραφές τον Γενάρη, γιατί... δεν ξέρει τι γίνεται! Υπάρχει μία ελπίδα με κάποιες επαφές που γίνονται, όμως αν δεν έχουμε θετική εξέλιξη, θα παραιτηθώ στο τέλος της εβδομάδας και η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά», ήταν το σχόλιό του.


Σχόλια