64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με καλή ψυχολογία για το τρίποντο!

Με καλή ψυχολογία για το τρίποντο!
Ο Δικέφαλος, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ, επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό.
Ο αγώνας με τον οποίον πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League, θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score ης σελίδας μας...
Ο Τούντορ δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Γλύκο, Κόστα, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποτολή ο Χαρίσης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε μεταξύ των άλλων: «Έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό. Ο παίκτης με το νούμερο εννιά μου αρέσει πολύ. Δεν είναι εύκολη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις. Παίζουν στην έδρα τους και δεν θα είναι εύκολο. Συνήθως εκεί δεν παίζεται και πολύ ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι καλά για το παιχνίδι».
Την 20μελή αποτολή αποτελούν οι: Όλσεν, Μελίσσας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κάτσε, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.
Από αυτούς στο αρχικό 3-5-2 αναμένεται να βρεθούν, ο Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Σκόνδρας  - Μαλεζάς - Τζαβέλλας στην άμυνα, Ροντρίγκες - Κάτσε - Τζιόλης - Τσίμιροτ - Λέοβατς στη μεσαία γραμμή και επιθετικό δίδυμο Αθανασιάδης - Μακ.
Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία με νίκη να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τη 2η ΑΕΚ (εφόσον τελικά ισχύσει το -3 του βάζελου και μετά την έφεση) στους 2 βαθμούς. 
Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μάνζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μανωλά, Jahić, Τόπι, Μάγκα, Στάθη, Ouon, Μουλόπουλο, Μίνγκα, Καψάσκη, Marković, Παππά, Νικολάου, Μάντζιο, Domovchiyski και Γιακουμάκη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο επικίνδυνος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Δημητριάδη - Βέρρη, ενώ 4ος θα είναι ο ... Δημητρόπουλος
Θυμηθείτε την προϊστορία των αναμερήσεων του ΠΑΟΚ στη Λεβαδειά, ΕΔΩ

Σχόλια