64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έκπληξη ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Μουρίνιο στην Τσέλσι

Έκπληξη ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Μουρίνιο στην Τσέλσι
Πολλά ονόματα δεν έχουν ακουστεί για την διαδοχή του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, ωστόσο αυτό το όνομα του Αντόνιο Κόντε προκαλεί έκπληξη...

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, λοιπόν, είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο προπονητή στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» πιθανότατα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς θεωρείται ότι κουτσά στραβά θα ολοκληρώσει την δουλειά του ο Μουρίνιο. Το όνομα του Κόντε δεν είχε γραφτεί μέχρι σήμερα, αλλά αυτός είναι ο εκλεκτός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων. 
Σύμφωνα με τον «Independent», η διοίκηση της Τσέλσι πιστεύει πολύ στον πρώην προπονητή της Γιουβέντους, ο οποίος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο της Πρέμιερ Λιγκ μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Κόντε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχουν γίνει και οι πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. 
Μένει να διευκρινιστεί τι θα συμβεί στην περίπτωση που η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας χειροτερέψει τους επόμενους μήνες και τότε η αποχώρηση του Μουρίνιο στο μέσο της σεζόν θα είναι επιβεβλημένη. 

Πηγή: sdna.gr

Σχόλια