64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η ατζέντα της Α' Αρκαδίας!


Εύκολη αγωνιστική μπορεί να χαρακτηριστεί η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε. Π. Σ. Αρκαδίας. Το παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ενδιαφέρον, είναι αυτό που γίνεται στον Τυρό. 
Τεγέα-Νικηταράς: Προβάδισμα για την νίκη έχει η ομάδα της Τεγέας. Η ομάδα του Νικηταρά θα προσπαθήσει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία.
Δόξα Μεγαλόπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Γιορτή για την πόλη της Μεγαλόπολης. Οι δύο ομάδες της θα «συγκρουστούν» και αναμένεται οι εξέδρες να γεμίσουν από τους πολίτες. Η τυπικά γηπεδούχος Δόξα δεν αναμένεται να χάσει τους βαθμούς της νίκης. Πιο έμπειρη από τον νεοφώτιστο Πανιώνιο, θα πρέπει να νικήσει για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Κορακοβούνι-Βρασιές: Στο γήπεδο της θα υποδεχθεί σαν γηπεδούχο η ομάδα των Βρασιών το Κορακοβούνι. Η εικόνα της καλής πορείας της ομάδας του Αγίου Ανδρέα, δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. 
Λεωνίδιο-Παγγορτυνιακός: Πολύ καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα, λογικά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα για την νίκη. Ο Παγγορτυνιακός ζητά απεγνωσμένα την νίκη , για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και το διπλό δεν θα είναι έκπληξη αν έλθει. 
Πανθυρεατικός-Ολυμπιακός Λ.: Ένα παιχνίδι που η γηπεδούχος ομάδα θεωρείται φαβορί για την νίκη.
Απόλλων Τυρού-ΑΕΚ Τρίπολης: Το παιχνίδι της αγωνιστικής!  Ο Απόλλων προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και θέλει να συνεχίσει με επιτυχία για να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η ΑΕΚ Τρίπολης είναι πολύ καλή ομάδα και έμπειρη, καλό σύνολο και «χτυπήσει» το παιχνίδι, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

- See more at: http://www.arcadiasports.gr

Σχόλια