64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Tελειώνει" η μεταγραφάρα του καλοκαιριού!

"Tελειώνει" η μεταγραφάρα του καλοκαιριού!
ΔΕΝ έχει μέλλον στο Λιμάνι, παρότι το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε ως ο ποδοσφαιριστής που θα έπαιρνε στο σπίτι τη φανέλα του βασικού!
Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουν μέσα σε ένα γραφείο ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος.
Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό, για αυτό και κάθε χρόνο προσπαθούν να έχουν τουλάχιστoν δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση.
Προκειμένου πάντα να υπάρχει εναλλακτική, αφού για να "πιάσει" μία μεταγραφή χρειάζονται να συμβούν πολλά πράγματα.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι.
Η έλευσή του ήταν, μάλιστα, μία επικοινωνιακή νίκη έναντιον του ΠΑΟΚ, που επίσης ήθελε τον παίκτη, αλλά και μία ευκαιρία να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του 2014, όταν ο Ολυμπιακός ήθελε πάλι τον Φινμπόγκασον στο ρόστερ του.
Μόνο που ο Ισλανός δεν τα έχει καταφέρει στο Λιμάνι, παρότι το παλεύει πολύ στις προπονήσεις.
Είπαμε: Δεν είναι εύκολο να πιάσει μία μεταγραφή! Υπάρχουν αρκετές παράμετροι για να συμβεί...
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Ιντέγε έχει βγει λίρα 100, το όνομα του Βέλλιου "παίζει" όλο και πιο έντονα στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, αλλά και τη ρήτρας των 5 εκ. ευρώ για να αποκτηθούν τα δικαιώματά του, ο Φίνμπο δεν έχει κανένα μέλλον στον Ολυμπιακό.
Το καλοκαίρι θα χαιρετίσει τους "ερυθρόλευκους", που δεν πρόκειται να ασχοληθούν για την αγορά των δικαιωμάτων του.
Κάποιες φωνές μάλιστα στην ομάδα, αναφέρουν πως αν αποκτηθεί άλλος σέντερ φορ τον Γενάρη, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την αποδέσμευσή του από τώρα...

Σχόλια