64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Τζίμι τούς έκανε πλάκα (vid)

Ο Τζίμι τούς έκανε πλάκα (vid)
Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη βρέθηκε το Sky Sports και ζήτησε από τρεις παίκτες των «ερυθρολεύκων» να συμμετάσχουν στο Corner Challenge.
Στον διαγωνισμό που πήραν μέρος οι Κώστας Φορτούνης, Τζίμι Ντουρμάζ και Ερνάνι, οι αθλητές πρέπει να σκοράρουν εκτελώντας απ' ευθείας από το κόρνερ και με τα δύο πόδια. Το δύσκολο ήταν πως έπρεπε να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς η μπάλα να χτυπήσει στο έδαφος νωρίτερα!
Πρώτος ξεκίνησε, από τα αριστερά, με το αριστερό του πόδι, ο Κώστας Φορτούνης. Μετά τις πρώτες ανεπιτυχείς προσπάθειές του, ο Τζίμι Ντουτμάζ του είπε: «Το αριστερό σου πόδι είναι καλό, σχεδόν τόσο καλό όσο της γιαγιάς μου!» Τελικά, ο διεθνής μέσος σκόραρε με την 20η! Ακολούθησε ο Σουηδός που το έβαλε με την δεύτερη γνωρίζοντας την αποθέωση και μετά ήρθε ο Ερνάνι να το βάλει με την πρώτη!
Πηγαίνοντας στο δεξί κόρνερ, ο Φορτούνης... πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας με την 3η προσπάθεια. Ο Ντουρμάζ χρειάστηκε 17 σουτ και ο Ερνάνι, αφού είχε δύο σερί δοκάρια, το έβαλε με την 25η (δοκάρι και μέσα)!
Δείτε το βίντεο, ακούστε τις ατάκες του Ντουρμάζ και μάθετε ποιος ήταν ο νικητής...


http://www.sentragoal.gr

Σχόλια