64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βελέντζας: «Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής» (video)

]
Πάλι απών ο Τεννές από τη συνέντευξη Τύπου…
Την ικανοποίηση του δεν έκρυβε ο Λευτέρης Βελέντζας μετά τη νίκη της «Ελαφρας Ταξιαρχίας» επί της Καλλιθέας και το διεύρυνση του απόλυτου σερί στα τρίποντα με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, το οποίο πλέον έφτασε το έξι στα έξι!
Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ξανά απών από τη συνέντευξη Τύπου της Ριχούπολης το βράδυ του Σαββάτου (12/12) μετά το 3-0 των «κυανόλευκων» και έτσι στη θέση του βρέθηκε ο βοηθός του…
«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες… Μια με τον Φατιόν και μια με τον Φαρινόλα στο τέλος του ημιχρόνου για να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε έξυπνα, μυαλωμένα και κάναμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού… Και σε μια αντεπίθεση καταφέραμε και βάλαμε και το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσε το ματς», είπε ο Βελέντζας σε σχέση με την εικόνα της αναμέτρησης.
Εν συνεχεία ο συνεργάτης του Τεννέ έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για την πορεία του Απόλλωνα, ο οποίος με ένα ματς περισσότερο από τα Τρίκαλα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΛ: «Αυτοί είναι άλλοι τρεις πόντοι πολύτιμοι, στο δύσκολο δρόμο που έχουμε. Έχουμε τονίσει ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.
Πλησιάσαμε, φτάσαμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να μείνουμε εκεί πέρα…
Όπως είπα και πριν, κοιτάμε κάθε παιχνίδι. Το ευτύχημα είναι ότι πατάμε γερά και ότι τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, εμείς κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».

Σχόλια