64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σταμάτησε στα… οκτώ η Ρεάλ! (video)

Έπιασε το μυθικό ρεκόρ της Λίβερπουλ με την πιο ευρεία νίκη σε Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης, που διέλυσε με 8-0 την ανήμπορη Μάλμε. Αγγαρεία για την δεύτερη του ομίλου, Παρί, 2-0 την Σαχτάρ. 
Σταμάτησε στα… οκτώ η Ρεάλ! (video)
Ατελείωτο πάρτι της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου! Με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει καρέ (και να γράφει ιστορία, όντας ο πρώτος που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στη φάση των ομίλων) και τον
Μπενζεμά χατ-τρικ, η βασίλισσα διέλυσε 8-0 την Μάλμε (που τερμάτισε τέταρτη). 

Κάπως έτσι έπιασε το ασύλληπτο ρεκόρ της πιο ευρείας νίκης στο θεσμό, που κρατούσε… μονάχη μέχρι σήμερα η Λίβερπουλ από το 2007, με το ίδιο σκορ κόντρα στη Μπεσίκτας. 

Μέχρι το 25’ ο Γάλλος είχε «χτυπήσει» δύο φορές (με κοντινό σουτ και κεφαλιά). Και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πορτογάλος συμπαίκτης του. Βρίσκοντας δίχτυα στο 39’, στο 47’, στο 50’ και στο 59’ πετυχαίνοντας καρέ και ανεβάζοντας σε… τρομερά επίπεδα το σκορ! Ο Κόβατσιτς μπήκε… σφήνα στο δίδυμο και χρίστηκε εξίσου σκόρερ στο 70’, προτού ο Μπενζεμά διαμορφώσει το τελικό 8-0 στο 74’, μην μπορώντας στα εναπομείναντα λεπτά να… σπάσει το ρεκόρ η Ρεάλ! 




Ματς που... θα ξεχαστεί γρήγορα έγινε στο Παρίσι. Με την κατάσταση του ομίλου να 'χει ξεκαθαρίσει από... νωρίς στη Μαδρίτη (ότι δηλαδή η Ρεάλ θα είναι σίγουρα πρώτη και ότι η Σαχτάρ θα βγει τρίτη), οι δύο ομάδες το είδαν σαν αγγαρεία. Ακόμα και έτσι βέβαια, ο... δυνατός βρήκε τα κλειδιά της νίκης. Με τον Λούκας Μόουρα να ανοίγει το σκορ για τους Παριζιάνους στο 57' και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βάζει το δικό του λιθαράκι στο φινάλε για το τελικό 2-0



Τα αποψινά αποτελέσματα 

Παρί Σεν Ζερμέν-Σαχτάρ 2-0 
(57’ Λούκας Μόουρα, 86’ Ιμπραΐμοβιτς) 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλμε 8-0 
(12’, 24’, 74’ Μπενζεμά, 39’, 47’, 50’, 59’ Ρονάλντο, 70’ Κόβατσιτς) 


Τελική βαθμολογία πρώτου ομίλου 

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (19-3) 
2. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (12-1) 
.......................................... 
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 3 (7-14) 
4. Μάλμε 3 (1-21)

http://www.sport-fm.gr

Σχόλια