64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κοντονής: «Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις ραγδαίες εξελίξεις έμεινε ο Αλ. Τσίπρας, όπως δήλωσε ο Στ. Κοντονής. «Χρονιά-τομή η επόμενη στο ελληνικό ποδόσφαιρο» τόνισε. Τι είπε για όσους «τελειώνουν» απ’ την ΕΠΟ. 
Κοντονής: «Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!
Άκρως ικανοποιημένοι από τα όσα συμφωνήθηκαν σήμερα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων έμειναν Σταύρος Κοντονής και Αλέξης Τσίπρας.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε βέβαιος πως εφόσον υλοποιηθούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν, τότε η νέα σεζόν θα είναι «χρονιά-τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο»! 

«Ενημέρωσα τον κ. Τσίπρα και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και με όλα όσα συμφωνήσαμε με FIFA και ΕΠΟ. Αυτό που περιμένω είναι το έγγραφο που έχουμε ζητήσει, προκειμένου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Ίσως μας έρθει πριν την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα πάρουμε την απόφαση που θα αφορά το κύπελλο. Εφόσον υλοποιηθούν όλα αυτά που είπαμε, τότε πάμε σε μια χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. ανέφερε αρχικά ο Κοντονής και πρόσθεσε σχετικά με το αίτημα UEFA-FIFA για την αλλαγή στην αθλητική νομοθεσία: 

«Θα τους εξηγήσω λεπτομερώς πως έχουν τα πράγματα. Ωστόσο, σαν Πολτιεία δεν μπορούμε να νομοθετούμε, όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ…» 

Παράλληλα ανέφερε πως περιμένει άμεσα να ξεκινήσει από την UEFA η διαδικασία για να «τελειώσουν» από το ποδόσφαιρο οι επτά ποινικά διωκόμενοι που δραστηροποιούνται στην ΕΠΟ. Πρόκειται για τα μέλη του Δ.Σ Υφαντή, Παπανικολάου, Προύντζο και Παπακωνσταντίνου και τους διαιτητές Δημητρόπουλο, Σπάθα και Γιάχο.


http://www.sport-fm.gr

Σχόλια