64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πανσερραϊκός-Λαμία 0-3: Άπιαστη για Super League!

Πανσερραϊκός-Λαμία 0-3: Άπιαστη για Super League!
Η Λαμία δάμασε εύκολα τα «λιοντάρια» των Σερρών επικρατώντας με 3-0, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής και έπιασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Football League.
Στο 26΄ και μετά από σέντρα του Ματσούκα, ο Ρίστιτς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τζόκιτς με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 49’ ο Τζόκιτς βρήκε ιδανικά τον Ματσούκα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ ο Καραγιάννης, μετά από ασίστ του Βασιλόγιαννη.
Η ομάδα του Τεννέ βρίσκεται πια στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς, αφήνοντας τον Άρη αρκετά πίσω στη μάχη της ανόδου, μιας και βρίσκεται στο -6.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (70' Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης (27' λ. τρ. Κάκκο), Κανούλας (45'+1' λ. τρ. Γκούρτσας).
ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός (50' λ. τρ. Ρόσα), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (75' Κοτσώνης), Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (67' λ. τρ. Καραγιάννης).
Πλέον η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Untitled


Σχόλια