64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κ-17: Πήρε το αιώνιο ντέρμπι ο Ολυμπιακός



Για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Κορωπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στη 2η θέση. η οποία του εξασφαλίζει την είσοδό του στο Final-4.
Στ ώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κορωπί ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στη 2η θέση, η οποία του εξασφαλίζει την είσοδό του στο Final-4.

Η ομάδα του Τάσου Θέου είχε και δυο δοκάρια πέρα από το γκολ του Βοΐλη που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 55', έπειτα από σέντρα του Τσερκώνη, ο διεθνής φορ βρήκε την μπάλα και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. O Βοΐλης μ' αυτό το γκολ έφτασε τα 16 στο Πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει και στο 88' είχε δοκάρι με τον Ντουμάνη, ενώ στο πρώτο μέρος είχε και δοκάρι με τον Ζιάκα. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ευκαιρίες με τον Εμμανουηλίδη και τον Χριστοδούλου ,αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο τεχνικός των νικητών, Τάσος Θέος, δήλωσε: "Ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πάντα είναι σημαντικό. Για εμάς ήταν πάρα πολύ σπουδαίο και από βαθμολογικής απόψεως αφού θέλαμε τους τρεις βαθμούς για ν' ανέβουμε περισσότερο και να πλησιάσουμε στην κορυφή. Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν μια καλή εικόνα και έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα μετά το 0-1 θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Ο αντίπαλός μας πίεσε κυρίως από στατικές φάσεις και εξαιτίας δικών μας λαθών. Σίγουρα ανέβηκε η ψυχολογία μας. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και να κερδίζουμε όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, τα παιδιά να προοδεύουν και φυσικά να φτάσουμε εκεί όπου πρέπει. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι".

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο Γενικός Αρχηγός της Κ20, Αριέλ Ιμπαγάσα και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεωργος, Σπίνος (86' Δουγένης), Βενέτης, Μανιδακης, Νταμπίζας, Θεοδωράκης (72' Κόλοκας), Εμμανουηλιδης, Σκεντεραι, Σουλτσε, Καλομοιρης, Μιχάηλ (75' Χριστοδούλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Τσερκώνης, Ντουμάνης (89' Κακάμης), Φυτόπουλος, Βοϊλης (86' Μπουλάρι), Κατσούκης, (79' Μαρτίνης),  Ζιάκας (66' Νεοφυτίδης).

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Σχόλια